Hitta en snygg barntapet

Läckra barntapeter

snygg barntapetDet finns många snygga tapeter att välja bland. Detta kan göra valet svårt,men om du börjar med att prata med ditt barn om vilka önskemål barnet har så kommer ni kunna komma överens.

 

 

 

bil tapetBarntapet teman

Det finns många olika  teman att välja av. Till pojkrummet brukar bil barntapeter vara ett populärt val. Biltapet finns i många olika stilar allt från serie bilar till fototapeter med sportbilar.

Djur tema

Till flickrummet kan söta djur vara ett gulligt val. Det finns mängder med djur tapeter att välja av. Har ni ett husdjur i familjen kanske en egen designad fototapet vara en kul lösning. Att skapa en egen foto tapet är enkelt och du får en helt unik tapet. En fondvägg kan räcka för att skapa ett helt nytt rum.

Tapet tips

När ni väljer tapet täck på att göra ett val som kan passa barnet ett par år framåt, annars är risken att ni snart måste tapetsera om igen.

Här kan se mer snygga barntapeter.

Här ser du en film som visar hur du sätter upp en fototapet. Det är inte svårt men har du inte tapetserat tidigare kanske du ska ta hjälp av någon som har tapetserat förut.

Det viktigaste för att få ett snyggt resultat är underarbetet. Så stressa inte och skaffa bra verktyg så blir det både roligare och enklare att tapetsera. Du behöver lim,tapetkniv,svamp,tapet skrapa och eventuellt ett tapetserar bord. Det finns tapet bord på dom flesta byggvaruhus dom kostar från ca 400kr . Vänta inte börja ditt projekt nu!

Vill du läsa mer om tapetens historia kan du besöka https://sv.wikipedia.org .